ARTIS GLAMER
Majalah Hiburan Online Terhangat Masa Kini. Berita Terkini & Sensasi Industri Seni Serantau. Lebih 100,000 Hits Setiap Bulan.
By: Artis Glamer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 8-Dec-2006 08:01 Email | Share | Bookmark
Celebrities Kiddos

Seelan Paul and Kiddos
Raja Azuras Offsprings
Kak Rosnah with her son
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Four, Five, Six, Seven, Eight
 
Contributed by Faridah 27

Kita asyik tengok celebrity kahwin je kan... Tapi jarang sangat tengok baby diorangkan. Thanks to our contributor, we are lucky to see them.

Hey guys... do you know that the world of rich and famous which are also full of glamour... at the end of the day , artis artis glamer ni are also manusia biasa macam kita. They also sakit kalau di pukul, they also kerja keras for something to eat, yes, they do fall sick, they want to love or to be loved, they want a nice family, kids to look after them when they're old. Ada tak artis2 yang tak setuju dengan saya? I do not think so!!

[color=indigo]Thanks to Faridah in her excellent post!! Please do it more often!! Enjoy!!!



Everybody knows her!! Five, six, seven, eight!! Dancing Momma

Advertise with us. E-mail myfotopages@gmail.com



Sofiah Jane and Kids. Selalu gak nampak bebudak nih dalam TV


Suka Sangat tengok anak Ajai ni dalam AC Disini!! Lawak Banget!!


OK OK... hidung tak sama, pipi tak sama, TAPI.. mata sama!!


Arni Nazira and her 2 beautiful princesses

Advertise with us. E-mail myfotopages@gmail.com



Amy Mastura... dah ada anak pun muka cam budak form 4 lagi tuh!!


Adik beradik celebrity!!


Anak Yassin memang sebijik fotostat Yassin daa


Adik tiri Nabila ke tuh? I love Amy's new song especially masa dia cakap "dan maayaaaa"


Check out anak-anak polis

Advertise with us. E-mail myfotopages@gmail.com



Cun siott anak-anak dara Cikgu Fatimah ni.. until at least diorang start cakap melayu he he. Tapi Leya membebel dalam HOT FM power apa??

Wanna Contribute Articles and Images? Kindly forward your stuffs to myfotopages@gmail.com[/color]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net