ARTIS GLAMER
Majalah Hiburan Online Terhangat Masa Kini. Berita Terkini & Sensasi Industri Seni Serantau. Lebih 100,000 Hits Setiap Bulan.
By: Artis Glamer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 24-Mar-2007 16:18 Email | Share | Bookmark
KONSERT SUARA HATI SUDIRMAN

sudirman
Contributed by Sahabat KLFM 50158Pada 1 April ini, RTM akan menganjurkan sebuah konsert istimewa bagi memperingati seniman Allayarham Sudirman Haji Arshad di Stadium Melawati Shah Alam. Konsert percuma ini adalah sebahagaian daripada acara kemuncak sambutan 61 tahun RTM. Ia amat bersesuaian dengan memperingati bekas Bintang RTM tahun 1979 itu, yang telah meninggalkan dunia 15 tahun yang dulu.

Konsert yang diberi nama Konsert Suara Hati Sudirman ini diterbit oleh Ain Sabrina Onn manakala skripnya disediakan oleh sahabat karib allahyarham, Habsah Hassan. Konsert ini akan dijayakan oleh ramai artis glamer tanahair seperti Datuk Siti Nurhaliza, Zahid, Faizal AF, Ramli Sarip, Misha Omar, Ning Baizura, Dayang Nurfaizah, Saleem Iklim, Lotter AF, Jaclyn Victor, Bob AF dan ramai
lagi. Ramaikan??? RTM menjangkakan lebih 10 ribu peminat akan hadir pada malam tersebut. RTM juga merancang untuk menayangkan konsert tersebut secara langsung di RTM 1 pada jam 8.30 malam.


Click here to JoinArtis Glamer Fan Club!!


e-mail myfotopages@gmail.com to contribute articles or to advertise


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net