ARTIS GLAMER
Majalah Hiburan Online Terhangat Masa Kini. Berita Terkini & Sensasi Industri Seni Serantau. Lebih 100,000 Hits Setiap Bulan.
By: Artis Glamer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 18-Apr-2007 03:13 Email | Share | Bookmark
Zombi Kampung Pisang opening 19th April BESOK BESOK!!!

 
Contributed by Giggs via myfotopages@gmail.com



Peehhhh Scarry Movie abehhhhh...

SINOPSIS ZOMBI KAMPUNG PISANG
Ketenteraman dan kedamaian Kampung Pisang tiba-tiba bertukar menjadi kecoh pada suatu malam bermula dengan kematian Pak Abu. Tiga Pemuda yang sedang melepak menyaksikan kejadian itu. Mereka mengusung Pak Abu pulang ke rumah. Pak Jabit yang datang menziarah jenazah, tiba-tiba meninggal dunia juga. Keadaan menjadi lebih gawat apabila mayat Pak Abu dan Pak Jabit hilang dari rumah. Penduduk kampung terus berkumpul di dewan orang ramai dan beberapa orang lagi turut rebah meninggal dunia. Bekalan elektrik kampung terputus. Mayat-mayat tersebut telah menjadi Zombi dan mula menyerang penduduk kampung. Masing-masing bertempiaran lari menyelamatkan diri. Huru-hara mula berlaku di Kampung Pisang. Apakah musibah dan apakah rahsia disebalik kejadian ganjil ini? Saksikan filem seram penuh komedi ini di pawagam berhampiran anda sekarang…


Korang dah baca review dia, korang tengok trailer dia,
korang dah tak sabar tengok cerita seram kelako pecah perut ni!! Korang
better ready pi nonton reramai. The good thing is.. bawak bebudak kecik pun no
problem sebab memang lawak tahap gaban abih cerite nih!!

So apa tunggu lagi. Pi lah tengok. Tengok jangan tak tengok. Tengok jangan
tak tengok!! Please pergi especially yang termasuk dalam kategori yang AG list kat bawah
ni!!

1. Assignment tak siap lagi
2. Income tax lupa nak hantar
3. Or tak tau nak kira
4. Sales target yang boss korang bagi tu separuh pun tak sampait.
5. Exam final Uni minggu depan
6. Boss naikkkan pangkat junior exec yang kerek, hodoh lagi kurang ajar. Ko
skrang report kat dia
7. Gaduh laki bini
8. Stress dengan majikan... maklumlaaa awakkan maid Indon yang sedang
merantau.
9. Ada lebih doploh ringgit dan awek yang tengah kau usha tu dah bagi
respond
10. Sapa nak tengok Awie dan AC pakai kain pelekat

CONFIRM!!!! Sure release tension punye!! Lepas tu. Anda akan menjadi lebih normal lepas
tengok cerite seram tak normal nih!!


Advertorial


AG personal thanks to Ira Fazir from Tayangan Unggul for inviting us to ZKP premier the other day.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net