ARTIS GLAMER
Majalah Hiburan Online Terhangat Masa Kini. Berita Terkini & Sensasi Industri Seni Serantau. Lebih 100,000 Hits Setiap Bulan.
By: Artis Glamer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 30-May-2007 12:20 Email | Share | Bookmark
PERBICARAAN FAZURA - GERALDINE TERUS HANGAT

 
 
 
 
 
PERBICARAAN FAZURA - GERALDINE TERUS HANGAT
Contributed by NAZS @ Ampang


Perbicaraan kes saman pelakon harapan wanita, Nur Fazura Sharifuddin, 23, yang bermula hari ini diberitahu pergaduhan antaranya dengan seorang suri rumah ada kaitan dengan anak lelaki seorang bekas menteri besar. Suri rumah itu, Geraldine Mariana Wong, 31, yang juga bekas menantu seorang menteri Kabinet memberitahu Mahkamah Majistret di sini, pada malam kejadian dia hanya berbual biasa dengan bekas teman lelakinya, Ahmad Razman Ahmad Razali, 30, dan bukannya menggoda lelaki itu. Beliau berkata, pada masa kejadian, Ahmad Razman merupakan teman lelaki kepada Fazura.

Fazura yang menang gelaran pelakon harapan itu di Festival Filem Malaysia ke-17 melalui filem Bicara Hati, didakwa melakukan perbuatan itu kira-kira pukul 1.20 pagi di Bar Luna Pacific Regency Hotel & Apartments, Jalan Kia Peng, Kuala Lumpur. Terdahulu, sewaktu menjawab dalam pemeriksaan utama pegawai pendakwa, Cif Inspektor R. Rukumar, Geraldine memberitahu, Fazura telah menghampirinya yang ketika itu sedang berbual dengan rakannya di bar kelab tersebut dan menolaknya sebanyak tiga kali dan beliau turut membalas dengan melakukan perbuatan yang sama kepada pelakon itu. Tambahnya, selepas berlakunya tolak menolak, mereka berdua saling bertarik rambut sebelum dileraikan oleh pengunjung-pengunjung kelab dan rakan-rakan.Fazura hadir ke mahkamah hari ini dengan ditemani beberapa orang rakan termasuk pengacara, Cheryl Samad dan pengurusnya, Shah Shamsiri.

Advertorial

e-mail myfotopages@gmail.com to contribute articles or to advertise


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net