ARTIS GLAMER
Majalah Hiburan Online Terhangat Masa Kini. Berita Terkini & Sensasi Industri Seni Serantau. Lebih 100,000 Hits Setiap Bulan.
By: Artis Glamer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 24-Jul-2007 03:00 Email | Share | Bookmark
YUSRY KRU & ROVALINA HANGAT BERCINTA?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YUSRY KRU & ROVALINA HANGAT BERCINTA?
Contributed by Arni Yeti @ Jl Karya, Medan.

Kisah hangat terbaru mengenai percintaan Yusry KRU dengan seorang aktres Indon ini amat mengejutkan peminat. Apatah lagi pada ketika kontroversi percintaan bekas isterinya yang sedang menjadi topik hangat setiap media cetak di Malaysia.

Setelah disiasat, memang benar Yusry sedang bercinta dengan pelakon jelita Indonesia yang dikenali sebagai Bawang Putih. Nama sebenarnya ialah Revalina S. Temat. Khabarnya kedua-dua mereka semakin intim sejak kebelakangan ini. Manakala Yusry pula sering terbang ke Jakarta tanpa sebab yang jelas.

Akhirnya, sebuah akhbar tempatan baru-baru ini telah memaparkan rahsia sebenar hubungan cinta mereka. Memang betul Yusry sedang bercinta dengan Bawang Putih, tetapi hanyalah lakonan di dalam sebuah drama bersiri Indonesia bertajuk 'Jangan Biar Ku Jatuh Cinta Lagi'. Penggambaran drama ini dibuat di Jakarta dan sebab itulah Yusry selalu terbang ke sana!


Advertorial

Click here to Join Artis Glamer Fan Club!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net