ARTIS GLAMER
Majalah Hiburan Online Terhangat Masa Kini. Berita Terkini & Sensasi Industri Seni Serantau. Lebih 100,000 Hits Setiap Bulan.
By: Artis Glamer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 3-Sep-2007 12:11 Email | Share | Bookmark
OGY & AC KENA AMARAN?

 
OGY & AC KENA AMARAN?
By Giggs @ Gombak

Terkejut gua bila baca artikel Kak Pora tentang pengacara Festival Filem Malaysia 20 (FFM20)
kena ‘sound’ supaya ‘jaga tingkah laku’... Kesian Ogy & AC Mizal... Diorang dah buat yang
terbaik supaya FFM20 nampak meriah. Tapi nampaknya, organiser tak hargai usaha diorang.
Hampeh punye organiser. Kalau nak buat function formal, berprotokol & sopan-santun, carilah
orang lain jadi emcee. Semua orang tahu, Ogy & AC memang famous dengan celoteh diorang yang
bersahaja dan mencuit hati.

Betul jugak kata Kak Pora, organiser kenalah tentukan dulu konsep program ni sebelum memilih
pengacara. Kalau taknak havoc, janganlah cari emcee yang gila-gila macam Ogy, AC, Afdlin
Shauki, Bob Lokman, Raja Azura & Salih Yaacob. Ada ke patut pilih emcee profesional, lepas tu
nak ajar diorang macam mana nak mengacara majlis? Gua rasa cara Ogy & AC pada malam
FFM20 taklah melampau sangat. Diorang memang menghiburkan pada majlis yang menghargai
tokoh-tokoh dalam industri hiburan. Kalau diorang takde, sure FFM20 jadi bosan giler....


Advertorial

e-mail myfotopages@gmail.com to contribute articles or to advertise


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net