ARTIS GLAMER
Majalah Hiburan Online Terhangat Masa Kini. Berita Terkini & Sensasi Industri Seni Serantau. Lebih 100,000 Hits Setiap Bulan.
By: Artis Glamer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 15-Sep-2004 15:54 Email | Share | Bookmark
Artis-artis glamer "KANTOI"

Artis-artis glamer "KANTOI"

Gambar Kantoi macamana?
Macam2 cara artis kantoi. Contoh: Artis terjatuh ke, artis bertenet ke, artis beli baju kat bundle ke, artis lupa lirik ke, artis tak mekap ke, dan macam2 lagi

Cemana nak Contribute?
Korang semua ada gambar best2 artis kantoi buat apa simpan2. Fwd to myfotopages@gmail.com. We will publish them.

Bila korang publish apa yang aku dapat?
Kitorang akan publish nama korang. Kalau korang ada URL, kitorang boleh link URL korang from yr contribution. Kalau korang ada business, kita bagi korang ucap sepatah 2 kata to promote business korang tu. FOC plak tu. Win Win maaa

Betul ke?
Kalau kitorang publishlaaaa. Kadang2 orang dah hantar dulu so tak main. ORIGINAL contri adalah di alu alukan. Walau bagaimana pun ARTIS GLAMER sensorship board tetap akan sensor gambar yang terlalu power.

Bila boleh start?
Sekarang pun boleh!!! Kalau ada Cam-Phone... korang adalah potential contributor kami.

Welcome onboard all Contributors // AG and Giggs





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net