ARTIS GLAMER
Majalah Hiburan Online Terhangat Masa Kini. Berita Terkini & Sensasi Industri Seni Serantau. Lebih 100,000 Hits Setiap Bulan.
By: Artis Glamer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 6-Nov-2006 09:47 Email | Share | Bookmark
BANGLO MAWI & PENJELASAN PASAL GOSIP MAWI

mawi Villa
Mak Aii Great Wall of Kulai
Fuhh Power
Come umah nye
ada kapcai la pulak!!
Ti keta apa tu?? Savvy ke??
Laman idaman Mawi
Ada air terjun?
Pelamin Idaman Mawi
Ni sapa sponsor lak nih??
Sofa Casa Impian
Set surroud system beli ke sponsor??
Fuhh grill berbunga2
Trophy kemenangan
Banyak nye barang nak isi
Bukak adiah!!
Eh apsal lak bulan pose ada McDonald ni??
Hall umah Mawi
Main PS2
pic23811
Villa Al-Mawi
BANGLO MAWI & PENJELASAN PASAL GOSIP MAWI

Assalamualaikum semua,

Selamat Hari Raya Maaf Dzahir Dan Batin

2 Hari sebelum raya (Ahad ? 22/10/06) Umi berkesempatan berbuka puasa
bersama Mawi Dan keluarganya diatas jemputan dari keluarga
Mawi?..Alhamdulillah Umi dapat memenuhi jemputan yang sungguh x ternilai
buat Umi?hanya Umi Dan anak Umi sahaja orang luar yg berpeluang berbuka
puasa bersama Mawi, Mak, Kakak, Abang Ipar, Adik & Anak2 Buah Mawi ketika
itu?sebenarnya Keluarga mawi menjemput 2 keluarga untuk bersama2 berbuka
puasa dgn mereka dirumah baru?tetapi keluarga yg lagi satu x dapat hadir
kerana Ada urusan lain?

Umi bertolak dari KL jam 1pm Dan sampai di Kulai jam 5.30pm...masa sampai
Mawi tgh tidur, tapi bila anak buah dia kejutkan kata Umi dah sampai Mawi
terus bangun Dan turun jumpa Umi


Keadaan rumah Mawi masa Umi sampai masih lg didalam proses finishing oleh
kontraktor, rumah memang berselerak (dapur basah, kering & ruang makan)
maklumlah x sempat nak susun lg selagi kontraktor x abiskan kerja2
finishing mereka?.Umi Dan anak pun tolonglah apa yg patut?yg bestnya Mawi
Dan kakaknya minta pendapat Umi dimana nak gantung potret, ayat suci,
cermin, jam dll..punyalah banyak semuanya hadiah dari peminat..
Casa Impian cuma sempat menghantar set untuk ruang tamu & ruang makan
sahaja?yg lainnya akan dihantar selepas raya...disebabkan masa dah suntuk
Dan mereka x sempat nak hantar?sian bilek Mawi kosong satu barang pun x
Der

lg sebab set bilek mawi juga ditaja oleh Casa Impian.
Yang paling best masa berbuka kami bersila atas lantai bersaprahkan surat
khabar?hehehe kenangan yg x dapat dilupakan dapat juga merasa macam Kita
mula2 pindah dulu?Mawi pula kan main berselera lagi makan tambah sampai
3x,

selalunya masa kat function nak minum pun x sempat asyik kena serbu ajer?
Set ruang tamu sponsored by Casa Impian di tingkat bawah (sofa putih yg
Umi duduk TU)


Set ruang tamu di tingkat atas?.Home theater TU yg Mawi menang AF3..yg
lain2 lom sampai lg.

Sebahagian dari Trophi2 kemenangan?Trophi Anugerah Era?punyalah berat kena
angkat 2 belah tangan mau 10kg lebih beratnya & gril pintu & tingkap
(cantik bunga2nya).



Umi sampaikan salam pada Mawi dari mereka2 yg mengirim salam Dan
menyerahkan kiriman yg diamanahkan kepada Umi untuk disampaikan pada
Mawi?.Mawi menjawab salam Dan mengucapkan terima kasih pada mereka yg
mengirim kad raya, kueh raya dll. Mawi juga sampaikan salam pada semua
Yang mengirim barangan dank ad raya Dan juga pada mereka yg memberi salam (umi
pun x tahu yg anak umi sempat merakamkan gambar in)....hehehe dlm banyak2
TU umi punya gak yg Mawi ambil dulu (pek raya Celcom tuuuu).
Mak Melah (Bonda Mawi) membelek gambar2 arwah Pak Atan yg Umi bawa khas
dari simpanan Umi sebagai tanda kenangan...sbb diorang pun x der gambar2
TU.


Sementara tunggu waktu berbuka Mawi sempat berentap game ngan anak
umi...Mawi menang kesemua game (3 game)....hehehe sian anak umi...Mawi
punyalah gelak sakan sbb menang



Selepas berbuka & solat magrib Umi pun minta diri untuk pulang ke kg.
sebelum berangkat sempat gak singgah umah mak angkat Mawi selang satu
Rumah dari banglo Mawi... Mak angkat mawi tgh sibuk buat persiapan menu sate
(2,000 cucuk) yg Mawi order untuk jamu peminat pada 1 Hari raya
Gambar Anak Umi & Mawi...hehehe Mawi kata rambut anak umi ala2 rambut
Citer kartun jepun?

Kalau lah kedua2 in anak Umi kan best...anak betul & anak angkat (anak umi
kata Mawi anak umi dia anak angkat?kes jeles ler tu)... yg semua tayang
gigi tu bukan iklan ubat gigi tau...ader ker kontraktor tu kata umi x
senyum masa dia snap mula2, tu yg kami semua tergelak besar dan tertayang
gigi.

Penjelasan diatas gosip tentang Mawi yg tersebar melalui akhbar baru2
ni.....Sian Mawi x habis2 kena fitnah ngan wartawan.
Keluarga mawi merisik Ikin ? Tidak benar sama sekali telah pun dijawab
oleh keluarga Ikin

Keluarga Mawi merisik Pelajar dr Utara pada 3 hari raya ? Tidak benar sama
sekali pada hari tersebut (Jumaat - 3 hari raya) Mawi membawa keluarganya
bercuti di Port Dickson dari Jumaat hingga semalam, petang semalam baru
mereka balek Kulai

Mawi tutup rumah ? Untuk makluman pada 1 hari Raya Mawi buka rumah untuk
peminat hingga jam 1 pagi peminat dijamu dgn sate dll.
2 hari raya ? keluarga Mawi berkunjung kerumah mertua kakak Mawi & saudara
mara mereka jadi rumah terpaksa ditutup sbb x der orang kat rumah, Mawi
lak kat Perlis atas jemputan Yang Dipertuan Agong...bukan sengaja tutup rumah
x nak bagi peminat datang

3 hari raya hingga semalam ? Mawi membawa keluarga bercuti di Port Dickson


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net