ARTIS GLAMER
Majalah Hiburan Online Terhangat Masa Kini. Berita Terkini & Sensasi Industri Seni Serantau. Lebih 100,000 Hits Setiap Bulan.
By: Artis Glamer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 7-Nov-2006 09:48 Email | Share | Bookmark
Sapa nak tengok Afdlin Shauki dalam air??

Afdlin Control Macho
afdlin found nemo
afdlin new friend
Afdlin new haircut
afdlin with hans
Hmm afdlin finding nemo


Afdlin Shauki sekarang dah pandai scuba diving. Pantang tengok laut je sekarang mamat tu. Mesti nak round satu Malaysia one day. Or better yet nak pusing all the best scuba diving spot in the world. Its good to know that mamat ni ada take time off from his busy schedule. He got 2 movies subject to be released anytime. One movie that he actually acted is running in the local cinema scene.
Countless of other projects. Family and friends. Not to mention blogging. Albeit skrang dah agak slow sket... Sempat gak ko pi scuba diving ye. Wa Caya lu.



Kalau tak caya go and check for yourself at his blog http://afdlinshauki.blogspot.com/
P/s: Sori bro tak mintak permission publish gambar ngko dalam FP aku ni. Tapi best sangat ko nyer post tu. I might do it some more later.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net