ARTIS GLAMER
Majalah Hiburan Online Terhangat Masa Kini. Berita Terkini & Sensasi Industri Seni Serantau. Lebih 100,000 Hits Setiap Bulan.
By: Artis Glamer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 8-Nov-2006 00:16 Email | Share | Bookmark
Acha Septriasa

Dengan Irwan
Fuhh manja nyee
Ecehhh.. Come nye
Emm Nirina pun ada. Rambut merah lagi.
Aku jeles dengan Irwan!!
Emmm Acha, free tak weekend ni. Jom jenjalan


Comelnye.... Sesapa yang tak puas puas tengok cerita Heart yang tengah HIT banget tu... bolehlah tengok lagi si comey ni. Semorang sayang dia kan.. Sapa tak sayang dia!!! I heart you Acha Septriasa!!!!!!!!!!!!!... Dasyatlaaa diorang ni!! Tak tau mana mai, ntah tengah belajar ke, part time modelling ke, part time acting ke, dan dan Belakon satu movie terus hit and pastu siap nyanyi sekali. Sedap plak tu!!!. Memang brilliant sey!!!



Courtesy of diariartis.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net