Want your
own Fotopage?








 
ARTIS GLAMER
Majalah Hiburan Online Terhangat Masa Kini. Berita Terkini & Sensasi Industri Seni Serantau. Lebih 100,000 Hits Setiap Bulan.
By: Artis Glamer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  [78]  >  >>]    [Archive]
Monday, 16-Jan-2006 23:59 Email | Share | | Bookmark
Haflin and BF....(SALAAM BOLLYWOOD)

Haflin and Beau
Nice dress Haflin
Smiley Faces
View all 11 photos...
Forwarded by Zarina @ Bukit Antarabangsa


Nice couple you two....


Hijau Kuning... mesti Holiday kat Kedah nie..

JOM KAHWIN!
RILEKS @ ABAKIM
TIGA ABDUL

++If you think that these images are offensive to Haflin, please leave your
comment or email me at myfotopages@gmail.com. I wud happily remove them base
on majority++


Tuesday, 28-Dec-2004 23:55 Email | Share | | Bookmark
Advertising Tariff at BAKIM PAGES Web Magazine

Hi Valued Visitors and Customers / Tetamu dan pelanggan yang dihargai!!

Thank you for your kind interest to advertise at our site. You have made the right decision. We are currently in the top 5 Most Popular FPs in the Fotopages World for almost 12 months now! You will not regret your decision and guaranteed to be a clear winner.


VIEW CURRENT WORLD MOST POPULAR FOTOPAGES... CLICK HERE!

Click the Banner Package


STILL BANNER
Format: JPEG
Size: 600 x 100 ( less than 200kb)
Hosting: Free



ANIMATION BANNER
Format: GIF
Size: 300 x 100 ( less than 100kb)
Hosting: RM50 a year.


* Design a Banner is from RM50.00 only.

There are few options for you cud choose from:
1. 8 postings in Artis Glamer for 2 months - RM200 only
2. 24 postings in Artis Glamer for 6 months - RM500 only

For further details...

Call or SMS us at 6012-6588473 or 6012-2148566

or Email to us at artisglamer@gmail.com

Top search engines rated us No #1 in various Search Engines Enquiries. Just look at the best Search Engine in the world ranking for Artis Glamer based on unique enquiries.

Google ranks us World #1


Aznil is at the top... not just in Asia. With Artis Glamer... he is the best in the WORLD!!


Norish Karman is No #1 in Google


Now Mawi is more World than before...

And so does Yahoo!. Ranks us World #1

Bukan sahaja Google. Yahoo!! pun meletakkan Artis Glamer sebagai top ranked website in the world. Have a look at the next images as prove.


Sazzy Falak is on top of the world!!


If you really want to push your WEBSITE to the next level, create your product awareness, increased in the numbers of unique visitors, more coverage, better ratings and the end of the day $ALE$!!!. Do not hesitate and please come and join us baby!!

This could happen to you. Why do you have to wait longer? Kalau tak puas hati.. check out the testimonials below. Mereka ni semua website yang tak terkenal langsung sebelum ni. Tapi now ranks with the best.

Testimonials
"Before joining Artis Glamer, our average visits are merely 10 - maximum 50. Now, weare consistently enjoying 421 avarage visits daily. This is Great!!!"
jomkahwin.tripod.com

"Currently we have an average of 30 unique daily visitors from 5 just last 2 weeks"
3abdul.tripod.com

"Suddenly we have a lot of people that have interest in our FP site. They're also contributing"
goodfood.fotopages.com

HOW to advertise

1. Kindly email us your official website link e.g. http://www.fotopages.com
2. Kindly email us also your standard banner to be published (Sizes will be determined by Artis Glamer Web Master)
3. If you want us to design your banner, we will charge an additional RM200 for design
HOW to pay
1. Bank in into maybank accounts: 1643-1528-4327 (under the name of Mohd. Fadzil Hisham)
2. Or you could write a check for MFH PRO SERVICES and mail it to:

MFH PRO SERVICES
A05-03-11 TAMAN SAMUDRA
68100 BATU CAVES SELANGOR
03-61897224 / 012-6588473

mfhpro@gmail.com
http://mfhpro.tripod.com


All the above prices are non - negotiable.

Kindly also fill up the form below and return to myfotopages@gmail.com
Name:
Company:
Address:
Tel / Fax:
Mobile:
e-mail:
Date:

Thank you for your kind interest in participating in our group.

Kind Regards,
MFH PRO SERVICES
sms: 012-6588473
or
sms: 012-2148566


Monday, 27-Dec-2004 07:29 Email | Share | | Bookmark
Kami mengalu-alukan contribution daripada anda!!

Afdlin Shauki Rocks!!


Kami mengalu-alukan contribution daripada anda. Jikalau ada gambar2 artis yang nenarik, cerita2 hangat, gosip2 power, hantarkan kepada kami. Anda juga boleh hantarkan gambar anda dengan selebriti untuk di pamerkan kepada umum. Buat apa simpat banyak2 gambar dalan handphone atau komputer/laptop? Bukan ada sapa dapat tengok. Marilah kongsi bersama kami. Anda boleh emailkan gambar2 itu ke

myfotopages@gmail.com

Anda akan glamour di dengan sekelip mata! Apalagi tunggu2? ARTIS GLAMER mengalu-alukan contribution anda. Selamat Hari Raya!


Sunday, 5-Dec-2004 09:47 Email | Share | | Bookmark
New Updates at Artis Glamer Fan Club

Kak Fawziah Nawi
Faizal Juara AF4
Bang Khai
View all 47 photos...
MEH LAAA JOIN ARTIS GLAMER FAN CLUB

By AG @ Artis Glamer Web Magazine

Kami mengalu-alukan contribution daripada anda. Jikalau ada gambar-gambar artis yang menarik, cerita-cerita hangat, gosip-gosip power, hantarkan kepada kami. Anda juga boleh hantarkan gambar anda dengan selebriti untuk di pamerkan kepada umum. Buat apa simpan banyak-banyak gambar dalam handphone atau komputer/laptop? Bukan ada sapa dapat tengok. Marilah kongsi bersama kami. adilah Artis Glamer Fan Club

Anda boleh emailkan gambar2 itu ke myfotopages@gmail.com
Instant Glamer bersama Artis kesayangan anda!!


Ahli kelab Artis Glamer Fan Club dah bertambahlah!!! Bestnye. Come and check it out babeh!!


Mohd Rashidi Abdull Manap & Fara Fauzana... Tapi yang mana satu Rashidi? Kitorang pun tak tahu...



FARID IS BACK! New collection of Ayeds' photos with his favourite celebrities! And all of them love him too. Mila, Diddy, Zoey, Misha, Rozita, Irma, Ryzal, Farawahida & Ikram...


The new look Salwa Abdul Rahman dengan Northport (Malaysia) Bhd Finalist Karaoke contestants



ABI WORLD!!!



New Alleycats line up. Uncle Wahab, David Arumugam, Anteen Glamer and Azhari Rock Kapak



Peeerghhhh.... Abang Kassim jamming dengan Salwa



Farah ni memang gatal... Pantang nampak lelaki separuh umur berdahi licin je mesti ndak ajak joget. Tak senonoh!!!


Tiga gadis pingitan dengan mamat Jawa botak mana ntah....

[
Nory dan Naz dengan artis kesayangan mereka Ning Baizura. Diorang kantoi Ning kat Midvalley


Yantzen nak join Jalal Kompang!!! Peeeerggghhhh??


Nur jumpa FARAH AF2. "Comelnye Farah" kata Nur. Nampak macam dah susut badan dia. Semakin vogue gitu


Farid kata ni awek baru dia Ezlynn. Boleh percaya kaaa??


Fuyyooohhh bestnye. Azroy adan wife dia datang wedding Azleewatie??


Awal kantoi dengan dua awek dia yang cun melecun!!!


Alamak!!! Mana satu Harith ni?? Ni bukan brother yang amik gambar dengan Freddie Fernandez aritu ke??


Fazura nampak biassa je bila posing dengan Nur... Sama cun siott!!!??


Nur lagi.... kali ni dengan Tunku Mimi plak. Gila Artis laaa Nur ni....


Atini from CIMB with Aizat and Anuar Zain... not bad huh??


From left: Lela, Azlina, Zarina, Shida, Nora, AZLI Senario dan Fida. Awek2 cun daripada Port Klang ni kata Azli buat lawak antarabangsa kat Pyramid Megalanes tempoh hari.


Aisyah and Fan... One of them is Diana. But I dunno which one. Diana if you are reading... please clarify.


Riezman, Kartina, Yuti and Adik Hannan Maisarah yang comel!!!


Mawi and a Fan. Takde namalah... Please kindly email me your name ye.


Bro Fadzil dan Rosyam Nor. Hmm... I just cannot figure out which one is Rosyam, which one is Bro Fadzil. Nampak sama je...


Kakak ni malu nak tunjuk muka dia. Sebab Cun sangat kot. Dia kata dalam email, terserempak dengan Diana Rafar dan Zamarul kat Shah Alam Mall. Anak dia Adam (atas Trolley), Nashua (berdiri ngan Diana), Alyssa (tak nampak muka) dan maid dia nama Arni. Peh nama maid pun macam artis tuh... Thanks for yr support kak!!! Dia siap bagi komen yang Diana tu comel sangat macam muka akak ni masa muda!!! Ahaks! ahaks! ahaks!


Ni satu lagi susah!!! Mana satu Freddie mana satu bro Hakim neh???


Adik Muhamad dan Huda dengan Juara AF4, Faizal... Senyum Sokmo


From left: Nor, Fadzil, Adibah Noor, Liza dan Aniza


Sis Zura, baby dia dengan Mummy Fawziah Nawi


Uncle Husain and Aunty Fatimah with Papa ROCK!!


Adik Huda and Adik Muhamad dengan Khai la pulak!!

Last Post 23 April 2007



Wednesday, 15-Sep-2004 15:54 Email | Share | | Bookmark
Artis-artis glamer "KANTOI"

Artis-artis glamer "KANTOI"

Gambar Kantoi macamana?
Macam2 cara artis kantoi. Contoh: Artis terjatuh ke, artis bertenet ke, artis beli baju kat bundle ke, artis lupa lirik ke, artis tak mekap ke, dan macam2 lagi

Cemana nak Contribute?
Korang semua ada gambar best2 artis kantoi buat apa simpan2. Fwd to myfotopages@gmail.com. We will publish them.

Bila korang publish apa yang aku dapat?
Kitorang akan publish nama korang. Kalau korang ada URL, kitorang boleh link URL korang from yr contribution. Kalau korang ada business, kita bagi korang ucap sepatah 2 kata to promote business korang tu. FOC plak tu. Win Win maaa

Betul ke?
Kalau kitorang publishlaaaa. Kadang2 orang dah hantar dulu so tak main. ORIGINAL contri adalah di alu alukan. Walau bagaimana pun ARTIS GLAMER sensorship board tetap akan sensor gambar yang terlalu power.

Bila boleh start?
Sekarang pun boleh!!! Kalau ada Cam-Phone... korang adalah potential contributor kami.

Welcome onboard all Contributors // AG and Giggs





[<<  <  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  [78]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net